Vellykket arbejdsdag

I skrivende stund kan vi med stor tilfredshed se tilbage på arbejdsdagen 2021. Lørdag den 15. maj mødte ca. 60 voksne og et mindre antal børn op for enden af Hellesvej parat til at gøre en indsat for, at vi fortsat kan have et flot og attraktivt område. Dejligt at se såvel medlemmer, der har været med mange gange, og ikke mindst mange af de nye medlemmer, der er kommet til de senere år, trodse en temperatur, der holdt sig under 10 grader.

Arbejdet var vel tilrettelagt af Ole Lauritzen og Samira Kudsk fra bestyrelsen, og alle planlagte opgaver blev udført med bravur.

Den vigtigste opgave var, at få badebroen båret ned, så vi kan få os en frisk dukkert, når lysten melder sig. Det blev klaret rigtig flot, og allerede lørdag eftermiddag kom de montører, der skulle sætte badebroen op. Og lørdag aften var de første i vandet. Temperaturen var cirka 11 grader.

Ellers fik vi frisket trapperne ned til vandet op. Både den med de mange trin og Mormorstien. Der blev skåret godt ind, fjernet ukrudt, lagt frisk grus i trinnene, ligesom enkelte trin og gelænderstykker blev skiftet. Alt blev frisket op med maling. Også bænkene på stranden.

Efter endt arbejde blev der serveret en solid sandwich og øl/vand efter eget valg. Alt under overholdelse af Corona-restriktionerne, som fortsat gælder en tid endnu.

Containeren viste igen sin berettigelse. Da den blev hentet mandag morgen var den ganske fuld af affald, som medlemmerne ellers ville have svært ved at komme af med. En succes, som vi fortsætter med.

Det er bestyrelsens oplevelse, at alle havde en god dag, og vi er meget tilfredse med det arbejde, som blev udført.

Tak til alle, der gjorde dagen så vellykket.

Fornyelsen af vejene fortsætter til efteråret

Vi har netop fået udført den første vedligeholdelse af hovedvejene i henhold til den aftale vi optalte i seneste nyhedsbrev. Godt at se det fungerer. Samtidig har vi fået fornyet endnu en sidevej, nemlig Rørsangervej. Vi afventer nu efteråret før vi tager fat i de næste, der trænger.

Forbudt at afbrænde haveaffald

Jeg vil her minde alle om, at der i Kalundborg kommune er totalforbud hele året mod afbrænding af haveaffald. Det gælder også i sommerhusområder, herunder Hellesklint.

Kræver tilladelse at beskære på TDC-grunden

Der har været en del usikkerhed om, hvad vi må og hvad vi ikke må på TDC grunden med hensyn til beskæring. Det nemme svar er, at vi intet må foretage os uden udtrykkelig tilladelse fra TDC. Ole Lauritzen koordinerer alle henvendelser til TDC.

Bestyrelsen

Categories:

Tags:

Comments are closed