Flisordningen – næste gang til oktober/november

Igen i år har vi fået fliset de træer, grene og andet, som medlemmerne har lagt ud. Arbejdet blev afsluttet primo uge 18 og alle, der ønskede flisen væk, har fået den kørt bort. De, der har ønsket selv at anvende flisen, bedes få bunkerne ryddet inden for de nærmeste uger, så vort område kan fremtræde pænt og velvedligeholdt i løbet af sommeren. Det betyder også, at der ikke skal lægges materiale ud til flisning før til oktober.

Vi forventer at flise igen sidst i oktober/først i november.

En stort tak til alle, der velvilligt har skåret ned og derved sikret en god udsigt for sig selv og især de bagved boende.

Veje – hovedveje efterses fem gange om året

I år vil vi forsøge med en systematisk vedligeholdelse af vore hovedveje, således at de efterses 5 gange i løbet af året. Vi håber derved at vore veje vil fremstå pæne og fremkommelige hele året rundt.
Samtidig er vi gået i gang med en gennemgang af alle sidevejene i erkendelse af at de flere steder fremstår ganske nedslidte. Dette sammenholdt med at renovationen kører med stadigt større biler, har aktualiseret behovet for den mere systematiske renovering. Det er et projekt som vil løbe over de kommende år. I år har vi fået repareret Stærevej, Musvågevej, Glentevej, Høgevej og Bekkasinvej.
Efterhånden som sidevejene bliver bragt i stand, vil de også indgå i det systematiske vedligehold.

Badebro – klar efter arbejdsdagen

I år kommer badebroen op umiddelbart efter arbejdsdagen. Og den sættes den op af den virksomhed, som har leveret broen. Derved sikrer vi os at den sættes op efter alle sikkerhedsforskrifter og står snorlige. Og i år har vi indkøbt et badevandstermometer, så vi alle kan følge med i hvor koldt eller varmt badevandet er. Vi håber alle på en god og lang badesæson. Vi forventer at broen tages ind midt i september.

Kloaksituationen – projektforslag på vej

Der er nu igen ved at komme gang i denne sag, som grundet Corona situationen, har ligget underdrejet hos KALFOR vinteren over.

Fredag den 7.maj var en del af bestyrelsen inviteret til et møde hos KALFOR, hvor vi fik genstartet processen. Vi blev lovet en projektforslag og en et udkast til kontrakt inden for en måned. Herefter vil bestyrelsen gennemgå projektet med en ekstern rådgiver og kontraktudkastet med en advokat, hvorefter vi vil indkalde til en ekstraordinær generalforsamling for præsentation og godkendelse hos medlemmerne. Vi håber at kunne være klar hertil i løbet af juli måned.

På mødet blev det skitseret, forudsat de nødvendige godkendelser fra vores side, en etableringsfase i løbet af efteråret og idriftsætning inden udgangen af 2021. Optimistisk, ja måske, men det er det vi lige nu arbejder på.

Categories:

Tags:

Comments are closed