Kære medlemmer af Grundejerforeningen Hellesklint

Først et rigtigt glædeligt nytår fra hele bestyrelsen.

2021 er godt nok kommet i gang med forskellige restriktioner på vores normale sociale adfærd og omgang med hinanden. Vi håber, at de igangværende vaccinationer kan skabe en lidt mere normal hverdag, end vi har oplevet de seneste 10 måneder.

Vi kan se, at sommerhusene i området er blevet benyttet mere end vanligt, hvilket vel er positivt i mange henseender.

Vi kan også se, at situationen har medført en væsentlig øget handel med sommerhuse. Det giver mange nye medlemmer, og det vil helt sikkert medføre forandringer i de krav, som medlemmerne vil stille til foreningen. Vi vil efter bedste evne forsøge at leve op til det..

Vi vil med dette nyhedsbrev give en kort status på de sager, der optager os lige nu

Spildevandsløsning og tagvand

På generalforsamlingen i november blev bestyrelsen bemyndiget til at arbejde videre med en biologisk rensning af spildevandet på det kommunale anlæg i Ulstrup. Det har vi meddelt Kalundborg Forsyning, som nu går i gang med at udarbejde et skitseprojekt, som vi som forening skal forholde os til. Og her vil vi nok konsultere en ekstern rådgiver.

Processen går væsentlig langsommere end det, vi kunne ønske. Årsagerne er ganske givet mange, herunder corona, men vi må væbne os med tålmodighed. Vi informerer, når vi har noget nyt at informere om.

Men under alle omstændigheder, skal alle, der endnu ikke har afkoblet tagvand fra kloaksystemet, få det gjort nu. Vi har sat en frist til 1. april, og den vil vi naturligvis gerne overholde. Hvis nogen er i tvivl, er I velkomne til at kontakte bestyrelsen.

Udstykningerne på Sløruglevej

Som alle, der færdes i området kan se, er der en vis aktivitet i og omkring den nye udstykning på Sløruglevej. Der er nu etableret ny vej, og der er indlagt vand og el til samtlige grunde.

Omkring halvdelen af grundene er solgt på nuværende tidspunkt, og jeg ved, at de nye ejere arbejder på at få området kloakeret. Det vil i så fald ske via vores anlæg og videre bortpumpning til Ulstrup. Vi er i en meget foreløbig dialog med de nye ejere og vil holde foreningens medlemmer orienteret, når der er nyt

Veje

Som vanligt er vintertiden hård ved vore veje, men vi kan med glæde konstatere, at det, vi sidste år fik lavet på Hejrevej og Hellesvej mod nord, ser ud til at være en rigtig god løsning.

Derimod ser flere af vore sideveje ud til at være godt nedslidte af mange års brug. I sidste uge sad en af kommunens renovationsvogne fast på Stærevej og måtte have hjælp til at komme fri.

Et par stykker fra bestyrelsen gennemgik i sidste weekend samtlige sideveje, og vi er nu ved at udarbejde en samlet vedligeholdelsesplan for sidevejene.

Kontingent

Et sidste lille pip. For de, der endnu ikke har betalt deres kontingent, er det ved at være tid. Sidste rettidige indbetaling er 31/1. I skrivende stund er der indbetalt fra 61 parceller. Vi ved, at mange har sat det til betaling på sidste indbetalingsdato, men til de, der ikke har gjort det, vil vi opfordre til at få kontingentet betalt til tiden.

HUSK AT SKRIVE FAKTURA NUMMER PÅ OVERFØRSLEN.

På forhånd tak.

Ole Rubach
(Formand)

Categories:

Tags:

Comments are closed