24. november 2019: DR optager TV-serie på Hellesklint

Vi har modtaget denne henvendelse fra DR

DR DRAMA er i øjeblikket i gang med optagelserne til 1. sæson af vores nye tv-serie ”En Familiesag”, som skal køre søndag aften på DR1 i løbet af 2020.

I den forbindelse har vi fået lov til at filme en række vigtige scener på både stisystemet fra Hellesvej/Bekkasinvej og ned til stranden under Hellesklint, samt nede på selve stranden.

Optagelserne er planlagt til at finde sted:

Tirsdag den 14. januar fra kl. 07.00 til 17.00

Da vi har en del udstyrsbiler, der gerne skal holde så tæt på optagelserne som muligt, vil vi i ovenstående tidsrum desuden optage en del vejplads i vejsiden på Tinksmedevej, samt på græsarealet lige umiddelbart ved starten af stisystemet fra Hellesvej/Bekkasinvej.
Vi undskylder ulejligheden og håber på Deres forståelse, og skulle De have spørgsmål eller kommentarer, må De endelig henvende Dem til os, enten via nedenstående kontaktinfo, eller ved, på dagen, at hive fat i DR-personalet på stedet.

Mange tak for, at vi må filme på Deres smukke klint!

Med venlig hilsen.

Rasmus Bøgh Hansen
Location Manager

6. november 2019: Nyt fra bestyrelsen

Konstituering af bestyrelsen

Vores formand Jens Jørgen Madsen trak sig fra posten umiddelbart efter afslutningen af generalforsamlingen 27.10.2019. Straks derefter indkaldte den resterende bestyrelse den netop valgte suppleant Tove Baisgaard til at indtræde i bestyrelsen. Dagen efter trak Susanne Henriksen sig ligeledes fra bestyrelsen, hvorfor den valgte suppleant Peter Ellemann indtrådte i hendes sted.

Den således sammensatte bestyrelse har den 6/11 holdt sit første møde som et telefonmøde og har konstitueret sig således:

Formand: Ole Rubach
Kasserer: Sørens Steenholdt
Sekretær: Tove Baisgaard
Næstformand: Ole Lauritzen
Bestyrelsesmedlem: Peter Ellemann

Øvrig information

Der har den 1/11 været afholdt et møde med Kalundborg Forsyning (KALFOR) for at få belyst de muligheder, der ligger i at få vores spildevand afledt til rensningsanlægget i Ulstrup via en trykledning til en brønd i Bjørnstrup. Der er visse positive elementer heri, som vi vil informere nærmere om på et senere tidspunkt.

Men uanset om vi vælger en biologisk rensning ved eget anlæg, eller afleder via KALFOR, skal vi sikre, at der ikke afledes regnvand til kloakledningerne.  Vi vil derfor snarest iværksætte en undersøgelse af omfanget heraf, og vil også få lavet et overslag over, hvad det koster den enkelte ejer at på separeret regnvandet fra det sanitære spildevand.

Ellers er planen fortsat, at få klarlagt de to løsningsforslag på vores spildevandsproblematik, herunder de tekniske og økonomiske konsekvenser, og få det forelagt for medlemmerne på en generalforsamling, når vi har et klart beslutningsgrundlag.

2. november 2019: Ny bestyrelse

Bestyrelsen udgøres af:

Kasserer: Søren Steenholdt (Klirevej 12)
Ole Lauritzen (Ørnevej 26)
Ole Rubach (Tinksmedevej 1)
Tove Baisgaard (Toplærkevej 4)
Peter Ellemann (Klirevej 11)

Ole L og Ole R blev valgt på generalforsamlingen. Tove og Peter blev valgt som suppleanter og indtrådte i bestyrelsen, da formanden Jens Jørgen Madsen og Susanne Henriksen valgte at udtræde af bestyrelsen.

Den nye bestyrelse holder telefonmøde onsdag den 6. november, hvor der vil blive valgt ny formand, og hvor bestyrelsesmedlemmerne fordeler foreningens arbejdsopgaver mellem sig.

Herefter afholdes der bestyrelsesmøde den 1. december kl. 10.00, hvor den tidligere formand og kasserer deltager i den første del af mødet for at overdrage igangværende sager og viden m.v.

Det er planlagt, at den tidligere kasserer overdrager arbejdsopgaver og materiale til undertegnede den 12. november. Der er endnu ikke fastsat nogen dato for, hvornår Susanne Henriksen overdrager byggesager m.v. til Peter Ellemann.

Bestyrelsen arbejder allerede intensivt på at udføre generalforsamlingens vedtagelse af processen for løsning af rensning af vores spildevand.

På bestyrelsesmødet den 1. december, vil det blive drøftet, hvorledes problemer med forbedring af udsigtsforhold mest hensigtsmæssigt kan løses i fremtiden, nu hvor alle medlemmer af Træudvalget har valgt at udtræde.

Information via hjemmesiden og Facebook vil blive videreført i samme omfang som hidtil, så snart koder m.v. er overdraget og den nye bestyrelse har fordelt disse arbejdsopgaver imellem. sig.

Bestyrelsen kan ved uopsættelige ærinder kontaktes gennem:

Ole Rubach
+45 24473515
oru@stofanet.dk

Den nye bestyrelse ser frem til et positiv samarbejde med alle medlemmer i fremtiden.

Categories:

Tags:

Comments are closed