Det er en glæde, at vi nu kan fortælle, at processen for overdragelse af vores kloaknet til KALFOR skrider planmæssigt fremad. Der foreligger således nu en spildevandsplan for Hellesklint. Planen kan læses her: Tillæg til spildevandsplan om kloakering af Helles Klint (kalundborg.dk)

Når høringsfristen er overstået, og der ikke er kommet væsentlige indvendinger, vil forslaget blive behandlet på næste møde i kommunens teknik- og miljøudvalg til endelig vedtagelse. Herefter vil vores kloakanlæg blive overdraget til Kalundborg Forsyning forhåbentlig ved udgangen af dette kalenderår.

TV-inspektion af kloaknettet
Samtidig vil vi gentage beskeden om, at der inden for 1-2 uger vil blive fortaget en komplet TV-inspektion af vores samlede kloaknet. Når den er færdig, vil vi have et overblik over de udgifter som foreningen skal afholde til udbedring af eventuelle skader. Derefter vil vi kunne danne os et overblik over, hvor meget hvert enkelt medlem skal betale i tilslutning.

Afledning af tagvand
Der er fortsat 14 medlemmer, der endnu ikke har bekræftet, at deres tagvand ikke afledes til kloak. Som meddelt adskillige gange og personligt, er det afgørende, at vi ikke afleder regnvand til rensningsanlægget i Ulstrup, og al tagvand SKAL derfor være afkoblet senest med udgangen af året. Vi opfordrer kraftigt til, at I får det bragt i orden nu og meddeler foreningen, så snart det er på plads.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Grundejerforeningen Hellesklint

Categories:

Tags:

Comments are closed