Der sker heldigvis hele tiden noget nyt på Røsnæs. I skrivende stund er påske lige overstået og i et helt forrygende forårsvejr. Der var rigtig mange i sommerhusene, og jeg håber, alle har nydt det. Tak til vejrguderne for det flotte vejr.

Men der er også sket andet i påsken.

Bådpladsen

Som annonceret, har det eksisterende bådudvalg med Leif Seerup, Lars Larsen og Per Henriksen valgt at trække sig efter mange års god tjeneste. På bådpladsmødet skærtorsdag, fik de alle en velfortjent applaus fra de tilstedeværende, og foreningen overrakte dem en velfortjent vingave.

Et nyt udvalg skulle så vælges, og i henhold til foreningens vedtægter, skal formanden for udvalg nedsat til varetagelse af specielle opgaver, være medlem af grundejerforeningens bestyrelse. Da ingen i bestyrelsen har mod på opgaven, måtte jeg som formand for foreningen, påtage mig opgaven. Det er ikke en helt hensigtsmæssig løsning, idet jeg ikke har båd og heller ikke agter at anskaffe en. Jeg havde dog den glæde, at Per Henriksen valgte at fortsætte i udvalget og endnu et medlem positivt vil overveje at indtræde. Tak for det.

Men det ligger også helt klart, at arbejdet på og omkring bådpladsen, skal varetages af de bådejere, der har interesse for en god og veldrevet bådplads.

Der var også denne gang en livlig drøftelse at det elektriske bådspil. Det bliver en første større opgave, som det nye udvalg må prøve at finde en løsning på.

Arbejdsdagen den 21. maj

Planlægningen af den næste arbejdsdag er i fuld gang, og vi håber som vanligt at se rigtig mange medlemmer på dagen. Mange opgaver skal løses. Vi skal også dyrke det sociale samvær, og medlemmerne får mulighed for at møde bestyrelsen under mere uformelle rammer. Mød talstærkt op og deltag i dagen med godt humør og et åbent sind. Vi skal også i år have badebroen båret ned, så mød nu talstærkt op. Sidst jeg så på badebroen, lå der rigtig meget sand omkring badeområdet. Lad os håbe det bliver liggende.

Som vanligt sluttes dagen af med lidt til såvel gane som mave. Husk at tilmelde jer på samira@samirakudskpr.com

Som sædvanligt opsætter vi en container til storskrald, og som noget nyt vil vi forsøge at etablere en lille genbrugscentral, hvor man kan sætte de ting, som man ikke længere har brug for, men som man synes andre måske kan drage nytte af. Der bliver sat et par borde op ved containeren, og når søndagen er forbi, vil ikke afhentede ting blive hældt over i containeren.

Hjertestarterkursus

Igen i år afholder vi et kursus i brug af den hjertestarter, som vi har sat op i krydset Hellesvej/Hejrevej. Vi holdt første kursus sidste år med begrænset deltagerantal. Men allerede nu er der med 10 tilmeldte en markant interesse for kurset den 22. maj. Hvis der kommer mere end 15 tilmeldinger, dublerer vi kurset, så hold dig ikke tilbage.

Tilmelding på gef@hellesklint.dk

Flisordning

Når disse linjer skrives, er forårets flisning godt i gang. En god ordning, der sikrer, at alle kan komme af med nedskårne grene og endog store træer.

Kloaksituationen

Her er der ikke så meget nyt at berette. Sagen ligger lige nu til behandling hos KALFOR. Vi forventer og håber, der er lidt mere klarhed først i maj måned. Så snart der er nyt, vil alle blive informeret.

Veje

Hovedvejene er blevet sat i stand lige før påske. Vi fortsætter vores projekt med at genoprette sidevejene. 3 sideveje blev genoprettet lige inden påske. Vi vurderer løbende behovet og sætter arbejdet i gang, når vi ser behovet.

Berigtigelse – Generalforsamling 2021

I referatet fra generalforsamlingen 2021 kan det læses, at Jens Madsen er citeret for at det nye el-spil skal erstatte det gamle manuelle spil. Det er en lille fejl, som vi naturligvis skal beklage. Det manuelle spil skal naturligvis bevares.

Må alle medlemmer have et godt forår

Ole Rubach

Formand

Categories:

Tags:

Comments are closed